Teen Wolf 6. Sezon Ne Zaman Başlayacak ?

admin
26 Ağu 2016
Teen Wolf 6. Sezon Ne Zaman Başlayacak ?

teen-wolf-6-ne-zaman-baslayacak-altyazili-film-izle

Büyük bir izleyici kitlesi olan Teen Wolf dizisinin 6. Sezonu Ne zaman başlayacak ? Hazırmısınız…

Gençlerin hayran kaldığı son zamanların en iyi dizilerinden biri olan Teen Wolf 5. Sezon bitmek üzereyken insanlar daha bu sezon bitmeden yeni sezonun çıkacağı tarihi merak etmeye başladı. Bizde www.altyazılıfilmizle.org film ekibi olarak bu konuda sizleri aydınlatmak için bu yazıyı yazıyoruz. Dizi çok güzel bir izleyici kitlesi yakalamış ve bu yüzden 12 bölüm olan sezonlar 24 bölüme çıkarılmıştı.

Fakat 5. Sezonu 20. bölümde sezon finali yapacaklar. Şöylede bir durum var 6. Sezon ve sonrası yine 12 bölüm olacak. Son zamanların ve özellikle gençlerin hayranlıkla ve merakla takip etikleri en kaliteli dizilerden biri olan Teen Wolf 5.sezonda sezon sonuna doğru yaklaşmaya başlayınca ister istemez dizinin tüm takipçileri Teen Wolf 6. Sezon Ne Zaman Başlayacak? sorusu ile karşı karşıya kaldı. hal böyle olunca da bizler sizler için bu makaleyi düzenleme gereksiniminde bulunduk. Dizi son zamanlarda iyice popülerleşmeye başlayınca dizi 24 bölüme çekilmişti. 1 sezon dönüşümlü olarak 12 ve 24 bölümlük sezonlar oluşturan dizi 5. sezonda 20 bölüm olmuştu. Önümüzdeki sezon dizi muhtemelen 12 bölümden oluşacaktır.

Tüm sezonlarda bir düşman vardır ve yeni bölümde yine yeni düşmanlar ve onları bekleyen büyük tehlikeler vardır. Senaryo hakkında bildiğiniz gibi hep saklıdır o yüzden yeni sezon hakkında verilecek başka bir bilgi yok malesef. Muhteşem bir sezon geçiren bu harika yapımı yine heycanla bekleyeceksiniz. Son zamanlarda bildiğiniz gibi Türkiye de çok büyük bir izleyici kesimine sahip olmaya başladı yabancı diziler. Tabiki kaliteli çekilmesi bunun en büyük etkisi. Diziler bizlerde en kötü 2 saat olunca kalitede düşüyor. Bunu hepimiz biliyoruz zaten.

Şimdi gelelim dizinin hangi tarihte yayınlanacağına şimdi biz bu bilgiyi burada yayınlayacağız fakat değişiklikler gösterebilir. Bu yüzden lütfen bizlere kızmayın ama biz yapımcının yayınladığı tarihi sizlere sunuyor dizi Kasım 2016 tarihinde yayına girecektir. Umarız yeni sezonda umduğunuz gibi olur.

Ayrıca sitemizi takip ederek burada Full HD kalitede 1080p ve 720p filmleri Türkçe Altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Lütfen sitemizi takip edin.. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyoruz.

Dizinin Fragmanını izleyin ;

Yorumlar