Sevdiğinizle Beraber İzlediğinizde Anlam Kazanan Filmler

admin
24 Nis 2017
Sevdiğinizle Beraber İzlediğinizde Anlam Kazanan Filmler

film-listesi-2
Bu film listesinde sizi sevdiğinizle beraber ne izlesem bilmecesinden kurtarıyor ve size harika filmleri öneriyoruz. Sizler için hazırladığımız bu film listesinde eksikler olacaktır. Fakat daha sonra yine güncelleyeceğiz. Listedeki filmlerin başlıklarına tıklayarak sitemizden izleyebilirsiniz, yorumlarınızla sizler de önerilerde bulunabilirsiniz, iyi seyirler.

1. Amelie izle
Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001) | IMDb: 8.5
amelie
Amelie pariste garson olarak çalışmakta ve kendine has bir dünyada yaşamaktadır. Saf bir okadarda çekingen bir kızdır. Aniden bir gün annesi ölmüş ve babasının ona karşı çok kötü davranmasından dolayı kendini başka şeylerle avutmaya çalışmıştır. Kendini hep çok yanlız hissediyor ve bu üstündekilerden kurtulmak içinde olur olmaz şeylerle uğraşıyordur. Ameli aşık olur ve herşey bundan sonra değişmeye başlar.

2. Sil Baştan izle
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) | IMDb: 8.4
sil-bastan

Joel Barish (Jim Carrey)’in önceden yaşamış olduğu 2 yıllık hayat hafızasından tıbbi bir yöntemle silinmiştir. Bu onun sevgilisi ile yaşadığı yıllardır. Joel’in kulağına bu olay gitmiş ve çok üzülmüştür. Bu üzüntü sonrası aynı şeyi kendide de yapmaya karar verir. Sonra bütün anıları sildirmek üzere uyur gözlerinden hep onunla yaşadığı olaylar geçer ve ondan sonra onu unutmak istemediğini hissedip olayı durdurmaya karar verir ama bunun için uğraşması gerekmektedir.

3. Hırçın Sevgilim izle
My Sassy Girl (2001) | IMDb: 8.2
hircin-sevgilim

Kyun-woo bir kolejde öğrencidir ve akşam eve dönmek için metroya binmiştir. Metroda hayatında hiç görmediği kadar güzel ve sarhoş bir kız görür. Kız o kadar sarhoştur ki tam metro raylarına düşecekken onu kurtarır. Trende kız yarı baygın haldedir ve Kyun-woo ya bir ara laf atmıştır ve herkes onları sevgili sanmıştır. Artık kızı o halde orada bırakamaz ve motele götürmek zorundadır.

4. Aynı Yıldızın Altında izle
The Fault in Our Stars (2014) | IMDb: 8.2
ayni-yildizin-altinda

Hazel ve Gus gittikleri bir Kanser destek grubunda tesadüfen karşılaşmış ve orada güzel bir tanışma gerçekleşmiştir. Hazel oksijen maskesine bağlı yaşamak zorunda kalan bir kızdır ve Gus ise protez bacağı hep alay konusu olan biridir. Bu güzel tanışmanın ardında büyük bir aşk başlayacaktır.

5. Gün Doğmadan izle
Before Sunrise (1995) | IMDb: 8.1
gun-dogmadan

Celine fransız biridir ve yüksek lisansta okumaktadır. O ve amerikalı olan Jesse Budapeşte – Viyana treninde çiftin biri kavga ederken bir tesadüf sonucu tanışır. Jesse parasız olduğununu otele gidemeyeceğini ve bu yüzden caddelerde sabaha kadar dolaşacağını söyler ve birlikte yapmak istediğini teklif eder. Viyanada trenden inip 14 saat birlikte olur ve hayatlarını kökten etkileyecek bir beraberlik başlar.

6. Not Defteri izle
The Notebook (2004) | IMDb: 8.0
not-defteri

Büyük ve oldukça güzel bir aşk hikayesi. Bu hikayeyi hemde bir not defterinden. 1940 yılıdır ve oraya bulunan Amerikanın Kuzey Karolayna’nın küçük bir sahil kasabasına yani Saebrook’a güzel ve genç bir kız gelmiştir. Ailesiyle gelmiş ve orada bir yaz tatili geçirmenin heycanını yaşamaktadır bu arada Karnavalda Noah’la tanışmış ve yakınlaşmışlardır. Kız için Noah tam evlenecek bir kız diye düşünmektedir. Kız çok zengindir Noah ise değirmende sadece bir işçidir buna rağmen yazı dolu dolu aşk yaşayarak geçirmiş ve aşkları dahada katlanmıştır. Bu yıllarda birde 2. Dünya savaşı patlak vermiş ve bu savaş onların arasına girmiştir. Noah savaşa gitmiş ve geri dönmüştür. Bu arada Allie gönüllü gittiği bir hastanede tanışmış olduğu Lon ile evlenmesine ramak kalmıştır.

7. Makas Eller izle
Edward Scissorhands (1990) | IMDb: 8.0
makas-eller

Edward’ın mucidinin ani ölümünden dolayı ellerinin tamamlanması yarım kalır. Uzun ve fazlasıyla keskin metal parçalarını ellerinin yerine taşır. Kendisi karanlıkta yalnız yaşamaktadır. Bir gün Avon hanımefendisi Edward’ı ailesiyle beraber yaşamaya ikna ederek evlerine götürür. Sonrasında ise Suburbia’da fantastik maceralara adım atar.

8. Aşk ve Gurur izle
Pride & Prejudice (2005) | IMDb: 7.8
ask-ve-gurur

18.yüzyıl bitmek üzeredir ve ingilterede beş kız kardeş vardır ve bunlar sınıf bilincinin olduğu yerde yaşarlar. Bunlar Bennetlardır. Elizabeth, Jane, Lydia, Mary ve kitty dir. Onları anneleri büyütürken iyi bir koca bulup güzel bir gelecekleri olacağı şeklinde düşünceleri aşılayarak büyütmüştür. Elizabeth çok neşeli zeki biriridir. Babası ona çok düşkündür ve hayatını daha güzel daha dolu yaşaması için destekler. Bakalım bu aşk filminde aşk nerde gelecek ve nasıl sonuçlanacaktır.

9. Kefaret izle
Atonement (2007) | IMDb: 7.8

kefaret
1935 yılındayız ve çok sıcak bir yaz var. Henüz daha 13 yaşında olan Briony Tallis ablasını olan Cecilia soyunup evlerinin havuzuna girdiğini görmüştür. Cambridge çocukluk arkadaşıdır ve oda kızı gözetliyordur. Bu günden sonra bu 3 kişinin hayatı çok kötü bir hal almıştır. Robbie ile Cecilia hayal edemedikleri bir sınırın üzerine çıkacak ve küçük kızın gazabına uğrayacaklardır. Briony başkalarına ait olan bir çok sırra sahipti ve bir suç işleyecek sonrada kefaret ödemek için ölene kadar çalışacaktır.

10. Cesaretin Var mı Aşka izle
Jeux d’enfants (2003) | IMDb: 7.8
cesaretin-var-mi-aska

Julien’in annesi kanserdir ve ölmesine az bir zaman kalmıştır. Sophiede göçmenliğin ve zorlukların koynunda olan biridir ve onun ile Julien arasında iyi bir bağ vardır. Bu bağın güçlenmesi oynadıkları cesaret oyunları ile olur. Oyunda birbirlerine sıra ile cesaret verirler. sütyenle sınava gitmek, okulda en sert kişiyi tokatlamak gibi oyunlardır bu. Zaman geçtikçe hayatın zorluklarıda bu oyunun bir parçası olacaktır.

11. Zamanda Aşk izle
About Time (2013) | IMDb: 7.8
zamanda-ask

Tim Lake çok gençtir ve ailesi ve kendinde değişik ve sıra dışı büyük bir yetenek bulunmaktadır. Tim bu yeteneğini hayatını değiştirmek üzere kullanmaya başlamıştır. Bir gün Mary isimli bir kıza delice aşık olmuş ve bu yüzdende çalışmak için Londra’ya taşınmıştır. Yeteneğini hep ilişkilerine değişiklik ve istediği gibi yön vermek için kullansa da bu şekilde olmayacağını anlamakta gecikmeyecektir.

12. Titanik izle
Titanic (1997) | IMDb: 7.7
titanik

Bir gemi düşünün ve bu muhteşem görkemli ve harika bir gemidir. Bunu yapan kişi bu gemiyi Allah bile batıramaz demiştir. Çok muhteşem lüks ve rüyaları süslüyordu. Onunla yolculuk etmek için herkes sıraya geçmişti sanki. Yolculuk başlamıştı Gemide birde büyük bir aşk başlayacak ve ilerdeki felaket bu aşkı nasıl etkileyecekti. Yılların bile eskitemediği hala ilk anki gibi izlenebilen güzel bir yapım. Bu filmi izlemeyen muhtemelen yok ama olanlar ise izlesin çünkü çok şey kaybederler.

13. Aşk Her Yerde izle
Love Actually (2003) | IMDb: 7.7
ask-her-yerde

Güzel bir oyuncu kadrosu ve muhteşem bir film diyebiliriz. Tutkulu, heycanlı, uygunsuz, sıradışı ve hiç bir şekilde anlatılamayacak kadar güzel bir aşk. Yılbaşına 1 hafta kalmıştır. Olaylar böylece başlar.

14. Duvak izle
The Painted Veil (2006) | IMDb: 7.5
duvak

1920’lerde genç bir ingiliz çiftin yaşadığı güzel aşkı konu alan ve Somerset Maugham’ın romanından filme uyarlanan güzel bir yapım. Kitty üst sınıfta bir kadındır ve orta sınıfta doktor olan Walter ile bir yanlış yüzünden mecburen evlenmiştir. Bu evli çift bir gün Şanghay’a gitmiş ve genç kadın orada bir başkasıyla büyük bir aşk yaşamaya başlamıştır. Walter bu ihaneti öğrenmiş ve intikam almak istemiştir. Çin’de ölümcül hastalıkların olduğu bir kasabadan iş teklifi almış ve bunu bu ihanet yüzünden kabul etmiştir. Karısınıda yanına alıp oraya gider. Bu yolculuk onların ilişkilerine anlam katacak ve dünyanın öteki ucunda bir amaç bulacaklardır.

15. Aşkın Kitabı izle
Becoming Jane (2007) | IMDb: 7.1
askin-kitabi

Jane aşka inanan genç bir kızdır. Anne babasının onun 1795’li zamanlarda adet olması üzerine güzel bir para karşılığında evlenmesini ister. Fakat o 20 yaşında iken karizmatik ve genç bir adam olan irlanda kökenli Tom Lefroy ile tanışır ve ona karşı ilgi duymaya başlar. Acaba annesi ve babasının söylediklerini dinlemeden kendi aklındakinimi yapacaktır.

16. Bir Gün izle
One Day (2011) | IMDb: 7.0
bir-gün

1988 yılında mezuniyet balosunda tanışan Dexter ve Emma ogünden sonra birbirlerini sadece yılda bir kereye mahsus olarak düzenlenen okul etkinliklerinde görebilirler ve bu düzen 20 sene boyunca sürüklenir gider.

17. Tesadüf izle
Serendipity (2001) | IMDb: 6.9

tesaduf

New Yorkta Noel öncesidir ve Bloomingdale’de sadece son bir çift kaşmir eldiven kalmıştır ve onu iki kişi aynı anda almak ister. Bunlardan birisi Sara ve diğeri Jonathan’dır. Bu eldiven onların tanışmasını sağlamıştır. Eldiveni kimin alacağını konuşmak için küçük bir kafeye gitmişlerdir. Bu kafenin ismide Serendipity’dir. Oradanda paten kaymaya gitmişler, daha sonra yıldızları izlemişlerdir. Daha sonra Kraliçe Takımyıldızını izlerken Saranın çilleri ile aynı desende olduğunu görürler. Sara daha sonra telefonu bir kitap içine yazacak ve herhangi bir kitapçıya göndereceğini söyleyecektir. Jonathanda bir doların üzerine yazıp bir sokak satıcısına verir. Eğer kader yine onları bir araya getirecekse ikiside birbirinin verdiği yerlerden numaralarına ulaşabileceklerdir.

18. 50 ilk öpücük izle
50 First Dates (2004) | IMDb: 6.8
50-ilk-opucuk

Henryi ve öğretmeni Lucky arasında geçen olayları izleyeceksiniz. Henry soğuk deniz canlıları veteneridir ve önündeki hayatı artık bir plan haline getirmiştir. Deniz yaşamı parkında işi olmadığı zamanda güzel turist kızların kalbini çalmak için uğraşmaktadır. Onun için uzun ilişkiler sorundur ve bunu düşünmemektedir. Bir gün bir kahvaltı yapmak için oturan Lucy görür görmez deli gibi aşık olur.

19. Cennet Gibi izle
Just Like Heaven (2005) | IMDb: 6.7
cennet-gibi

Elizabeth Masterson, San Francisco’da mesleğine kendini adamış bir doktordur ve işinden yabancı hiçbir şeye zaman bulamaz. İki genç sahibi kız kardeşi ile buluşmaya gelirken Elizabeth bir otomobil ilçesi geçirir ve komaya girer. Bu sırada eşini yepyeni kaybetmiş meydana gelen David Abbot adındaki bir mimar San Francisco’ya taşınır ve Elizabeth’in dairesini kiralar. O hanede yaşarken Elizabeth’in ruhu onu takip etmeye başlar.

Yorumlar

4 yorum